грижа | Great Lengths Bulgaria
Great Lengths, грижа, балсам, козметика, удължаване на коса, сгъстяване на коса, кичури
Great Lengths, грижа, балсам, козметика, удължаване на коса, сгъстяване на коса, кичури
17106
page-template-default,page,page-id-17106,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
грижа от Great Lengths

Най-иновативните продукти се грижат за най-красивата коса

парфюм за коса NumberONE

NUMBER ONE

HAIR PERFUME

Парфюм за суха коса е най-новото попълнение в продуктовата гама на Great Lengths, който ви дава усещане за луксозна финална грижа и допълнителен блясък. С приятен и свеж аромат на божур и цвят от лайм, който въздейства на сетивата, той съдържа подхранваща доза кератин, който допълва грижата за удължената коса. Текстурата му е толкова лека, като на истински парфюм, а в същото време обгръща в ефирна мъгла цялата коса и подхранващите съставки стигат до всяка част на косъма. Няма наслагване и по този начин косата не се утежнява допълнително, не се слепва или омазнява. Наслаждавайте се на свежия аромат ден след ден.

шампуан за Great Lengths

 

ULTIMATE BLOND

PROTECTION SHAMPOO 200 мл

Предпазващ шампоан за изключително русо със система KERAPHLEX®. Предпазва и подхранва русата и боядисаната коса. Защитният комплекс Kera-Protect укрепва структурата на косата, възстановява увредената коса и предпазва цвета. Косата Ви се усеща мека на допир и със сияен цвят. Благодарение на своята мека формула продуктът може да се използва ежедневно.

балсам Great Lengths

ULTIMATE BLOND

PROTECTION CARE CONDITIONER 100 мл

Крем-балсам за изключителни руси цветове със система KERAPHLEX®. Идеален е за руси, оцветени или увредени от прекомерно третиране коси. Интензивно подхранва, възстановява влагата в дълбочината на косъма, като оставя усещане за невероятна гладкост. Косата Ви е възстановена и с невероятен блясък от корена до върха, мека и лесна за разресване.

спрей Great LengthsULTIMATE BLOND

PROTECTION CARE SPRAY 100 мл

Спрей за изключителни руси цветове със система KERAPHLEX®. Това е оптималното допълнение към шампоана за предпазване на руси цветове. Многофункционалната система с протеини прониква директно във фибрите на косъма. Косата Ви е много по-силна и с достатъчно влажност, от която се нуждае. Благодарение на специалния комплекс за защита на цветовете пигментите на боята се запазват в косъма за по-дълго, а жизнеността на косата е видимо подобрена. В резултат вашата коса е с видимо повече блясък, заздравена от корена до върха и лесна за разресване.