произход | Great Lengths Bulgaria
Great Lengths, кичури, човешка коса, удължаване на коса, стикери, треси, редове, кабзи
Great Lengths, кичури, човешка коса, удължаване на коса, стикери, треси, редове, кабзи
17313
page-template-default,page,page-id-17313,page-child,parent-pageid-17104,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
произход на косата в Great Lengths

100% ИСТИНСКА КОСА ОТ ИНДИЯ

Истинските удължения за коса с най-доброто качество от Индия.

Качеството е очевидно. Косата събирана в индийски храмове, дава съвършенството в създаването на истинските удължения за коса. Обърнете внимание на някои от нашите примери. Вашите професионални удължения за косата с Great Lengths могат да изглеждат така…

Ако сте открили идеалната прическа за вас, намерете най-близкия фризьор експерт на Great Lengths. Най-добрите удължения за коса се правят от истинска индийска коса. Косата която е по-къса или със средна дължина се използва за пълнеж на матраци, четки за бръснене и дори коса за детски кукли.

Дори куклата Барби има коса от индийските храмове! Само част от огромното количество коса е подходящо за създаване на фантастични истински удължения за коса. Great Lengths са уникални със своето качество. Косата, която се използва за удълженията се купува на търг, и за да се поддържа максимално високо качество, Great Lengths има предприятие в Бангалор (мястото където се изкупува косата).

произход на косата в Great Lengths

Качеството и произхода на косата започват от самото начало

Какво по-силно чувство от това да се наслаждавате на красива коса? Носете косата си с увереност!
Като доставчик на истински удължения за коса, Great Lengths може да гарантира, че косата отговаря на следните критерии за качество:

  • Всички кичури са дарени доброволно и с пълното съгласие на лицето, което ги дарява.
  • За косата е платена честна цена. След дарението служител от Great Lengths приема косата, за да бъде тя внимателно подредена и подбрана за по-нататъшна обработка.
  • Great Lengths означава изключителен, контролиран производствен процес от първата до последната стъпка: от приемането на косата до продажбата й, затворения цикъл при производството на продукцията гарантира пълна проследимост в производството на най-висококачествените удължения за коса в света.