сгъстяване на коса | Great Lengths Bulgaria
Great Lengths, сгъстяване на коса, удължаване на коса, кичури, треси, редове
17102
page-template-default,page,page-id-17102,page-child,parent-pageid-17098,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Висококачествено уплътняване и сгъстяване на косата ви дава пълноценен живот, прави възможна всяка прическа, и дава възможност да експериментирате с различни визии, благодарение на оргиналните продуктите за уплътняване и сгъстяване от Great Lengths.

Напълно естествен обем на косата. Всяка жена има това желание. Защото всяка жена знае какво представлява самата тя: Самоувереност, привлекателност и жизненост. С продуктите за уплътняване и сгъстяване на косата от Great Lengths това дълбоко желание на всяка жена сега може да бъде реалност по-лесно от всякога.

Безкрайни са възможностите, когато става въпрос за различни стилове прически. Ти решаваш. Може да използвате ефекти, за да направите косата си по-плътна. Сега благодарение на по-плътната коса, ще привличате погледите на околните, внимание за което винаги сте мечтали.

Фина и тънка коса? Вече не е проблем – предлагаме разнообразие от текстури за коса, защото в крайна сметка всяка жена е уникална и такива трябва да бъдат и продуктите за уплътняване и сгъстяване на косъма. Адаптирани към вашите нужди и съобразени с естествения и натурален изглед на прическата.

Консултирайте се с най-близкия фризьор експерт на Great Lengths!

Много фризьори бяха ограничени в творческите си идеи поради липса на плътна коса при техните клиенти. При сгъстяването на косата това вече не е така. Отделни стикери коса могат да се добавят селективно, лесно и ефективно. Независимо дали става дума за вашата мечтана прическа или имате тънка фина или оредяла коса. GL Apps (стикери) са решението за жени с къса коса. Просто добавете няколко стикера на правилното място, за да придадете обем на косата си. Бързо и лесно – просто вижте чудесния ефект, който има дори частичното уплътняване на косата.

Висококачествено уплътняване и сгъстяване на коса за пълноценен живот.

сгъстяване на коса

Стилът не е въпрос на външен вид или възраст.

„Модата се променя, но стилът продължава“ – Коко Шанел (1883 – 1971 г.), френски моден дизайнер